Dak- en gevelbekleding

Erkend aannemer voor uw dakpanelen en gevelbekleding

Beva Metal is uw erkend aannemer voor de dakpanelen van Kalzip® en de gevelbekleding van Alucobond®. Het grote voordeel van Kalzip®? U ziet geen naden. De aluminium systemen zijn licht, maar tegelijk ook uiterst sterk en duurzaam. En bovendien roestvrij en onderhoudsvriendelijk. Moeten we uw dak- of gevelpanelen voorbewerken? Dat doen we in ons eigen atelier. Bij de montage en de plaatsing bespaart dat tijd. Plaatsen doen we dan ook snel en efficiënt. Zelfs bij minder gunstige weersomstandigheden.

Uw gebouw met vlakke, horizontale én geïsoleerde gevelbekleding

Zoekt u een vlakke gevelbekleding in metaal voor uw bedrijfsgebouw, fabriek of loods? Kies dan voor de sandwichpanelen van Alucobond®. Het systeem bouwt snel. U bekleedt er de hoogste en breedste gevels mee. Die vlakke en horizontale gevelbekleding is ongelooflijk flexibel: u maakt er de schitterendste vormen mee. Het geeft uw gebouw een moderne uitstraling. De sandwichpanelen van Alucobond® hebben een volle kern van kunststof. Daardoor zijn ze perfect vlak. De gevelbekleding breekt niet en weerstaat zelfs de zwaarste stormen.

Geïsoleerd daksysteem: licht, sterk en duurzaam

Met een daksysteem van Kalzip® kiest u voor een licht, maar uiterst sterk dak. Kalzip® is ideaal voor daken met weinig draagkracht. Moet u grote ruimtes overspannen? Er bestaat geen beter systeem. Het isoleert uw gebouw ook perfect. Een geïsoleerd daksysteem van Kalzip® is bestand tegen roest en brand. Ze gaan meer dan een leven lang mee. Vormgeving, kleur en combinaties met andere materialen? De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt.

Wilt u meer informatie over de naadloze dak- en gevelbekleding van Kalzip® en Alucobond®? Neem snel contact met ons op.