Constructieatelier

Metaalconstructies voor uw staalbouw

Beva Metal maakt al uw metaalconstructies in staal, roestvrij staal (inox) en aluminium. Voor industrie, bedrijven en woningen. We specialiseren ons  in waterbouwconstructies en staalbouw voor baggeraars en scheepswerven. U zoekt metaalconstructies voor uw industriële gebouw? Stapelrekken, bordessen en luifels zijn maar enkele voorbeelden. In ons constructieatelier maken we ook staalbouw voor woningen zoals metalen trappen, leuningen en volledige metaalskeletten.

Staalbouw: constructie op maat

Is uw staalbouw buitenmaats of net heel specifiek? Dan schakelt u Beva Metal in. We verzagen en versnijden de dikste en grootste metalen platen en balken. Alle onderdelen lassen we aan elkaar tot een stevig geheel. Dat bewerken we machinaal. En schilderen het in de kwaliteit en de kleur die u wilt. Zodat u de constructie krijgt die u vroeg.

Staalbouw: montage en afbraak

Beva Metal maakt niet alleen uw staalbouw. Wij monteren ook al uw metaalconstructies ter plaatse. Onze verschillende montageploegen plaatsen uw metalen trappen, bordessen, leuningen en luifels. Maar ook grote en zware staalconstructies in uw fabrieksgebouw en de meest moderne bekleding van uw dak of gevel. U moet zelf geen kranen of hoogtewerkers voorzien. Wij brengen ze mee. Wilt u een staalconstructie laten afbreken? Ook dat doen we voor u.

Op zoek naar stevige en kwalitatief hoogstaande staalbouw voor uw industrieel bedrijf, onderneming of woning? Vraag er ons meer informatie over.