Wat doen wij

Uw totaalprojecten in goede handen

Zoekt u een leverancier van metaalconstructies en industriebouw? Eén die u al het werk uit handen neemt? Doe dan voor al uw totaalprojecten een beroep op Beva Metal. Ons studie- en ontwerpbureau neemt uw opdracht van bij de start van u over. U krijgt deskundig advies. Elk probleem lossen we op. Wij lassen al uw staalconstructies én bewerken ze machinaal. Dat verkort de leveringstermijn aanzienlijk. Ook de montage en de plaatsing laat u aan ons over. Zo hebt u voor uw project maar één partner nodig. Of het nu om industriële gebouwen of dak- en gevelbekleding gaat. Of om constructies voor de bagger- en de waterbouwkundige industrie.

Uw specialist voor industriële gebouwen

Uw industriële gebouwen en bedrijfspanden renoveren of nieuw bouwen? Wij werken uw industrieel pand volledig af. Inclusief rioleringen, vloer en poorten. We gaan tot het uiterste voor al uw totaalprojecten, grote én kleine renovaties. Een speciale aanpassing of een niet-alledaagse uitbreiding? Beva Metal is úw specialist.

Voor uw industriële woningbouw: Beva Metal

Bent u op zoek naar een betrouwbaar metaalbedrijf voor uw industriële woningbouw? Maak gebruik van onze ervaring in staal- en industriebouw. Met metaal kiest u voor moderne architectuur, grote open ruimtes en onderhoudsvriendelijkheid. Beva Metal bouwt uw industriële gebouwen van top tot teen: van het volledige metaalskelet tot de dak- en gevelbekleding in aluminium of staal. Industrieel bouwen staat voor snelheid. Beva Metal levert u ook nog eens onklopbare kwaliteit.

Zoekt u een partner mét ervaring in totaalprojecten en industriebouw? Neem contact met ons op.